[Solved] DELL INSPIRON N4050 BLUE SCREEN DAN CANNOT ENTER WINDOWS | REPAIR LAPTOP CYBERJAYA

By okcssk In DELL No comments
Kedai Repair Laptop Cyberjaya OKCS Repair DELL INSPIRON N4050

Seorang pelanggan dari Alun Samudera Enterprise  datang ke OKCS Seri Kembangan untuk check  Dell Inspiron N4050 blue screen dan cannot enter windows . Katanya selepas on laptop, tak boleh boot windows dan blue screen. Sebab nak pakai cepat, beliau terus google mana-mana kedai repair laptop Cyberjaya dan terjumpalah OKCS Seri Kembangan.

Technician kami di OKCS Seri Kembangan terus diagnose Dell Inspiron N4050 blue screen dan cannot enter windows beliau. Setelah pihak kami periksa, laptop ni rosak grafik chip dan perlu repair motherboard .

Nak repair motherboard  mengambil masa 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kerosakan board dan juga q laptop lain. Bila dah repair board, kami akan servis juga laptop termasuk cuci habuk dan tukar thermal paste.

Memang ramai yang dah repair motherboard dengan kami. Dell Inspiron N4050 blue screen dan cannot enter windows atau lain-lain kerosakan juga telah banyak dibaiki seperti keyboard, hdd, skrin dan lain-lain. Owner Dell Inspiron N4050 blue screen dan cannot enter windows  itu sangatlah gembira kerana selepas ini tiada lagi masalah untuk beliau membuat kerja.

Ada Dell Inspiron N4050 blue screen dan cannot enter windows?

BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI KAMI? 

Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor
 
Atau yang berada di SERI KEMBANGAN
 
📲Whatsapp direct guna link ni >>>  
 
 
📲Saya akan utamakan anda yang wasap direct saya
 
📱Hotline :  0199169165