[Solved] ASUS X453M CEPAT PANAS | Repair Laptop Puchong

By okcssk In ASUS No comments
Kedai Repair Laptop Puchong OKCS Repair ASUS X453M Cepat Panas

Ada pelanggan datang ke OKCS Seri Kembangan mengadu laptop ASUS X453M cepat panas. Bila on je laptop, tak sampai beberapa minit dah jadi sangat panas. Ini merisaukan beliau dan takut akan menyebabkan laptop auto shutdown dan boleh rosakkan motherboard. Sebab dah terlampau risau, beliau terus google mana-mana kedai repair laptop Puchong dan terjumpalah OKCS Seri Kembangan.

Technician kami di OKCS Seri Kembangan terus diagnose laptop ASUS X453M cepat panas beliau. Setelah pihak kami periksa, banyak habuk dalam laptop terutamanya dalam fan dan thermal paste telah keras. Kalau tak servis laptop 6 bulan atau setahun sekali memang macam ni la keadaannya.

Nak servis laptop X453M cepat panas  tidak mengambil masa yang lama, lebih kurang sejam sahaja. Yang nak servis, boleh hubungi kami dahulu untuk set kan appointment. Sampai kedai kami, kami akan terus servis laptop anda. Kalau tak larat nak tunggu sejam, boleh tinggal laptop, bila dah siap kami akan terus hubungi.

Memang ramai yang dah servis laptop dengan kami. Laptop ASUS X453M cepat panas atau lain-lain kerosakan juga telah banyak dibaiki seperti repair motherboard sebab tak boleh on. Owner laptop ASUS X453M itu sangatlah gembira kerana selepas ini tiada lagi masalah untuk beliau membuat kerja.

Ada Laptop ASUS X453M cepat panas?

BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI KAMI? 

Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor
 
Atau yang berada di SERI KEMBANGAN
 
📲Whatsapp direct guna link ni >>>  
 
 
📲Saya akan utamakan anda yang wasap direct saya
 
📱Hotline :  0199169165