[Solved] ASUS S400C Service | Repair Laptop Puchong

By okcssk In ASUS No comments
Kedai Repair Laptop Puchong OKCS Repair ASUS S400C Service

Cik Amira Raihana datang ke OKCS Seri Kembangan untuk servis laptop ASUS S400C berhabuk. Katanya dah lama tak servis laptop, takut juga lama-lama tak servis menyebabkan overheating dan boleh merosakkan motherboard. Sebab dah terlampau risau, beliau terus google mana-mana kedai repair laptop Puchong dan terjumpalah OKCS Seri Kembangan.

Technician kami di OKCS Seri Kembangan terus diagnose laptop  ASUS S400C berhabuk beliau. Setelah pihak kami periksa, banyak habuk dalam laptop terutamanya dalam fan dan thermal paste telah keras. Kalau tak servis laptop 6 bulan atau setahun sekali memang macam ni la keadaannya.

Nak servis laptop ASUS S400C berhabuk  tidak mengambil masa yang lama, lebih kurang sejam sahaja. Yang nak servis, boleh hubungi kami dahulu untuk set kan appointment. Sampai kedai kami, kami akan terus servis laptop anda. Kalau tak larat nak tunggu sejam, boleh tinggal laptop, bila dah siap kami akan terus hubungi.

Memang ramai yang dah servis laptop dengan kami. Laptop  ASUS S400C berhabuk atau lain-lain kerosakan juga telah banyak dibaiki seperti repair motherboard sebab tak boleh on. Owner laptop   ASUS S400C berhabuk  itu sangatlah gembira kerana selepas ini tiada lagi masalah untuk beliau membuat kerja.

Ada Laptop ASUS S400C Berhabuk?

BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI KAMI? 

Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor
 
Atau yang berada di SERI KEMBANGAN
 
📲Whatsapp direct guna link ni >>>  
 
 
📲Saya akan utamakan anda yang wasap direct saya
 
📱Hotline :  0199169165