REPAIR SCREEN DELL INSPIRON N4010 | OKCS SERI KEMBANGAN

By okcssk In DELL, SCREEN No comments

Repair Laptop Skrin Dell Inspiron N4010 Sekitar Seri Kembangan – Putrajaya – Cuberjaya – Serdang

Alahai terjatuh pulak laptop. Buka-buka je tengok ok je skrin. Fuhh selamat duit, tak kena tukar baru. Bila ON je tengok skrin retak seribu bak kata Siti Nurhaliza. Kan dah kurang bajet untuk bulan ni.

Dell Inspiron N4010 menggunakan skrin jenis LED bersaiz 14.0″. Jika menggunakan skrin yang tidak bersesuaian memang macam-macam masalah yang akan timbul selepas anda menukarkanya.

Antara masalah-masalahnya ialah skrin bergetar, skrin keluar warna putih sahaja, skrin tidak keluar display langsung. Jadi carilah kedai yang mana ada skrin yang bersesuaian sahaja untuk mengelakkan anda mengeluarkan duit lagi untuk menggantikan skrin baru.

 
 
 
Jika anda merasakan artikel ini boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter.
 
Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.
 
 
BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI KAMI?
 
Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor
 
Atau yang berada di SERI KEMBANGAN
 
📲Whatsapp direct guna link ni >>>  
 
 
📲Saya akan utamakan anda yang wasap direct saya
 
📱Hotline :  0199169165